x

 

 

 

 

 

 

 

Hallam Cheer and Dance Give It A Go

Hallam Cheer and Dance Give It A Go

DATE: Saturday 26 September 2020

TIME: 2:45pm - 4pm

LOCATION: Google Meet

Tickets

£0.00 (Standard)

You will need:

  • A bottle of water
  • A shoe
  • Any questions you may have

Schedule:

14:45 - Google Meet room admission opens. We will have casual conversation to break the ice (15 mins)

15:00 - Introduction and House Rules with Lexie (5 mins)

15:05 - Conditioning warmup with Grainne (10 mins)

15:15 - Pom Sequence with Hannah (10 mins)

15:25 - Stunt Technique with Chloe (10 mins)

15:35 - Jump Technique with Lexie (10 mins)

15:45 - Virtual Gym Tour (5 mins)

15:50 - Tryouts Discussion, Q&A and Closing Speech with Lexie (10 mins)

16:00 - End of Session